Přednáška Science Café: Jak je to s E-čky v potravinách? - máme se jich bát?

Přednáška Science Café: Jak je to s E-čky v potravinách? - máme se jich bát?

Délka: minut

kde: Hvězda Kafé

Přednáší: Doc. Ing. Pavel Valášek, CSc. (Fakulta logistiky a krizového řízení UTB ve Zlíně)

Mýtů o potravinách je víc než dost. A velmi často se v nich skloňují takzvaná „É-čka“. Co to vlastně je? Je důvod se jich bát? Měli bychom se některým É-čkům vyhnout? A proč je výrobci stále používají, když je my, spotřebitelé nechceme…

Vstup volný

kde: Hvězda Kafé

Přednáší: Doc. Ing. Pavel Valášek, CSc. (Fakulta logistiky a krizového řízení UTB ve Zlíně)

Mýtů o potravinách je víc než dost. A velmi často se v nich skloňují takzvaná „É-čka“. Co to vlastně je? Je důvod se jich bát? Měli bychom se některým É-čkům vyhnout? A proč je výrobci stále používají, když je my, spotřebitelé nechceme…

Vstup volný

Najděte svoji akci